Sesongavslutning med 50 % rabatt på georgineknoller. Kjøp nå »

Frø til pastinakk

Pastinakk dyrkes for sin hvite rot, som gir en mild, søt og lett krydret smak. Så pastinakk direkte på plantestedet om våren når jorden varmes opp om høsten for en tidligere høsting neste sesong. Den ville formen av pastinakk har høye stilker utsmykket med gule blomsterklaser og har en mindre rot med en litt tøffere smak. Høst pastinakk om høsten eller vinteren - jo senere, jo søtere smak. Pastinakk er deilig bakt i ovn eller i supper og grateng og kan oppbevares lenge i kjøleskapet.
2025-05-17
Rask levering, frøene spirte godt.
- Martina B
2025-05-17
Rask og god levering
- Eva A
2025-05-17
Veldig bra!!!!
- Kais N
2025-05-16
Likte veldig godt at man kan få se/lese det som står på baksiden av frøposene, før man bestiller. Impecta hadde også rask levering.
- Tove J
2025-05-16
Veldig rask levering.
- Åsa B
2025-05-16
Send alltid etter frø og andre hageprodukter fra Impecta. Jeg er veldig fornøyd med leveransene fra dem. // Ull
- Tony P
2025-05-15
Rask behandling av bestillingen.
- Anna-lena H
2025-05-15
Rask og enkelt-fine planter til bra pris
- Sissel S
2025-05-15
Rask levering.
- Marie-Louise A
2025-05-15
Stort utvalg av produkter, og god service og levering!!! Jeg kommer tilbake :)
- Adriana B
2025-05-15
Fantastisk selskap med gode priser og raske leveranser.
- Ritha A
2025-05-15
Godt utvalg og kjapp levering
- Siw B
2025-05-15
Gode frø med rask levering
- Elina I
2025-05-15
Jeg fant bare frøene jeg lette etter her 😃
- Marion P
2025-05-15
Rask forsendelse! Veldig bra.
- Frøydis O
2025-05-15
Bestilte her for første gang ... alt fungerte utmerket. Varene kom raskt og var veldig godt pakket. Jeg kan ikke bedømme spireevnen ennå, det kommer senere. Men så langt er jeg veldig fornøyd
- Rosemarie G
2025-05-15
Stort utvalg, rask levering. Ingenting mangler, bonusfrø noen ganger. Stor!
- Eva
2025-05-15
Godt utvalg av kvalitetsfrø. Pålitelig levering.
- Hanna-Mari K
2025-05-15
For små frøporsjoner
- Erik L
2025-05-15
Rask levering, kvalitetsfrø.
- Kirsi K