Frø til kikerter

Kikert, også kalt garbanzobønne, er en gammel søreuropeisk kulturplante med en mild, nøtteaktig smak. De rynkete ertene har et hardt skall og bløtlegges i et par timer før såing. Forkultiver kikerter innendørs om våren eller så direkte på planteplassen i mai-juni, gjerne i sandholdig, leirholdig jord. Plantene trenger støtte. Kikerter er svært proteinrike og brukes i hummus, en kikertblanding, i gryteretter, salater eller pasta m.m.
artikler 2 av 2

2025-06-14
Rask levering av bestilte dyser.
- Göran D
2025-06-14
Veldig fornøyd! Bra levering på frø og rot og veldig hjelpsomme ved spørsmål!
- Iris M
2025-06-14
Rask levering
- Nurhayati S
2025-06-13
Veldig bra
- Arto H
2025-06-13
Spennende og morsom frøhandel i minst 30 år! Pålitelig!
- Mari-ann C
2025-06-12
God service og førsteklasses produkter
- Alexandar J
2025-06-12
Fra fjorårets sommers erfaringer var innhøstingen av god kvalitet, rødbetene har holdt seg godt i kjelleren frem til nå. Leveringen var enkel, frøene kom godt pakket i en konvolutt. Jeg anbefaler, den nye vekstsesongen starter her for bønner, agurker osv., som sås når bakken varmes opp. Takk.
- Sinikka S
2025-06-12
- Marianne L
2025-06-12
Rask levering. Ser ut til å vokse godt.
- Ingrid S
2025-06-12
Det er fint, og du kan sitte hjemme og finne frøene du vil ha.
- Niels E
2025-06-12
Rask levering av bestilte varer
- Lena E
2025-06-12
Kjempe fornøyd med service og kvalitet på varer😊
- Ina M
2025-06-12
Alt i orden!
- Birgit F
2025-06-12
Pluss, pluss og pluss.
- Anita J
2025-06-12
veldig bra produkt og rask service
- Chris W
2025-06-12
God service, veldig profesjonell!
- Maria S
2025-06-12
BH-service, holderordre
- Kenneth H
2025-06-12
Rask levering, god kvalitet!
- Emma T
2025-06-12
Selv om alle hadde dyrkingsinstruksjoner på finsk
- Johanna T
2025-06-12
Stort utvalg, rask frakt
- Katharina A